În perioada 26 iunie – 1 iulie, la Târgu Lăpuș, în cadrul proiectului ”Caleidoscop – Întâlniri creative cu tinerii din Țara Lăpușului”, Asociația Sub Stejar organizează un atelier de dans contempofun susținut de Răzvan Rotaru.

”Actor, dansator, păpușar, om și nu în ultimul rând un performer constant mirat și curios de nou! Iubește foarte mult copiii și are peste 200, majoritatea fiind la Buzău sub numele de Mike’s School of Dance, alături de care a obținut peste 50 de premii la concursuri naționale și peste 30 de spectacole de dans”, asta scrie pe cartea de vizită a lui Răzvan Rotaru, așa cum a fost ea concepută de cei de la Sub Stejar.

În cadrul atelierului, se îmbină dansul contemporan cu teatrul și real time composition. Atelierul ”își propune să pună corpul în ordine cu mintea și emoțiile, dar și să potențeze nivelul creativității artistice. Vom trece de la exercițiile fizice interactive la cele de coordonare prin diverse tehnici de bază de dans contemporan fuzionat cu alte stiluri, ajungând până la elaborarea frazelor de text-dans”, menționează organizatorii.

Atelierul se adresează tuturor tinerilor din Țara Lăpușului cu vârste cuprinse între 6 și 18 ani. Accesul este gratuit, înscrierea este, însă, necesară dat fiind că locurile sunt limitate.

Toate detaliile, aici.

Sursă informații și foto: Caleidoscop

Foto (c) Floare Sebastian

CITEȘTE ȘI:
Întâlniri creative cu tinerii din Țara Lăpușului

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.