”Dăm startul înscrierilor la cursurile de actorie pentru elevi, coordonate de către actori de la Teatrul Municipal Baia Mare”, dau de veste cei de la Asociația Artspot Baia Mare. Cursurile vor începe în luna septembrie și se vor desfășura pe toată durata anului școlar.

”Ce vor găsi tinerii la cursurile noastre: mediu artistic, socializare, vorbit în public, creativitate, gestionarea emoțiilor, dicție, dezvoltarea imaginației, actorie, încredere în sine, teatru, bucurie și curaj”, specifică sursa citată.

Pentru elevii de școală primară sunt trei trupe disponibile: ”The Juniors”, coordonată de actorii Carmen și Iulian Bulancea (miercuri și vineri de la 17:00 la 19:00); ”Tralalateatru”, coordonată de actrița Camelia Blidar (luni și miercuri de la 17:00 la 19:00) și ”The Little Ones”, coordonată de actorul Alin Albu (marți și joi de la 18:00 la 20:00).

Elevii de gimnaziu pot opta între trupele ”SilverNXT”, coordonată de actorul Andrei Han (luni și marți de la 16:00 la 18:00), ”Haos”, coordonată de actorul Alex Macavei (luni de la 18:00 la 20:00 și joi de la 16:00 la 18:00) și trupa coordonată de actrița Camelia Blidar (marți și joi de la 18:00 la 20:00).

Liceenii au la dispoziție trupele ”The Snoop”, coordonată de actorul Dragoș Călin (marți și joi de la 16:00 la 18:00), ”Artwist”, coordonată de actorii Alexandra Vanci și Eduard Bîndiu (orarul se va stabili de comun acord cu cei înscriși) și ”Silver”, coordonată de către actorul Andrei Han (miercuri și vineri de 15:00 la 17:00).

Artspot, conform site-ului oficial, are ca scop dezvoltarea artei teatrale în rândul comunității. ”În prezent, lucrăm cu 100 de tineri grupați în opt trupe de teatru, de care se ocupă 9 coordonatori, actori profesioniști”.

Mai multe detalii, aici.

Sursă informații și foto: Artspot

CITEȘTE ȘI:
Antreprenorii Maramureșului, invitați la catedre în cadrul unui proiect pilot

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.