După ce în 10 aprilie a avut loc premiera spectacolului ”DEKAROOM” la Teatrul Municipal Baia Mare, alte două premiere sunt anunțate pentru 17 și 22 aprilie. Prima la secția Dramă, a doua la Revistă. Să le luăm pe rând…

Sâmbătă, 17 aprilie, de la ora 19.00, va avea loc premiera spectacolului ”Emilia în timp de pace și război” de Aldo Nicolaj, traducerea Marian Stan, regia artistică Radu Dinulescu. Spectacolul dramaturgului italian este povestea a cinci femei, cinci personaje a căror putere de a înfrunta provocările vieții vine din sensibilitate, empatie, sete de iubire, cruzime tandră și umor.

”Emilia în timp de pace și război”, de Aldo Nicolaj

Interpretează (în ordinea intrării în scenă): Diana Podăreanu, Sanda Savolszky, Claudia Păunescu, Wanda Farkaș, Adriana Covaci

Regia artistică: Radu Dinulescu
Traducerea: Marian Stan
Scenografia: Mihai Vălu
Regia tehnică: Dan Prodan
Lumini: Sandu Șimonca
Video: Teo Molnar
Sufleur: Eugen Petrușca

Spectacolul durează 90 de minute și se joacă cu publicul pe scenă. Următoarea reprezentație a fost programată duminică, 18 aprilie, de la ora 19.00.

Premiera secției Revistă este planificată pentru joi, 22 aprilie, de la ora 19.00. Spectacolul ”Dincolo de timp și generații (Dueluri amicale în duete muzicale)” propune o serie de dialoguri muzicale și coregrafice, între artiști cu vârste și stiluri diferite. Un remember al marilor momente și curente din muzica ultimelor decenii.

”Dincolo de timp și generații (Dueluri amicale în duete muzicale)”

Cu: Dan Cordea, Dorin Griguța, Sonia Codorean, Răzvan Pașca, Petru Damșa, Vasile Pop, Rodica Dunca, Mădălina Pop și o mulțime de invitați surpriză.

Conducerea muzicală: Călin Ionce
Scenografia: Mihai Vălu
Video: Teo Molnar
Sonorizare: Dan Prodan
Filmare: Liviu Popovici
Lumini: Sandu Șimonca, Felix Mare, Marin Codrea
Coordonator tehnic: Augustin Danciu

Accesul la spectacole se face cu rezervare la telefon 0736-216437, între orele 11.00 și 16.00 zilnic, până vineri inclusiv, respectiv între 12.00 și 13.00 sâmbăta.

Sursă informații și foto: Teatrul Municipal Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.