Seria Qreator – Home Together Edition vă propune în 25 iunie, de la ora 18.30, un recital memorabil al marii soprane Angela Gheorghiu, acompaniată de pianistul Alexandru Petrovici.

Superstarul Angela Gheorghiu, cea mai fermecătoare și talentată cântăreață de operă a timpului nostru (New York Sun), s-a născut în Adjud, România. Încă din copilărie destinul ei a fost muzica. A urmat Liceul de Artă “George Enescu” din București și a absolvit Universitatea Națională de Muzică din București. Și-a facut debutul internațional în 1992 la Royal Opera House în ”La Bohème”. În același an a debutat la Metropolitan Opera New York și la Opera de Stat din Viena. La Royal Opera House a cântat pentru prima data rolul Violettei din ”La Traviata” în 1994, legendara producție pentru a cărei transmitere în direct BBC și-a întrerupt programul obișnuit pentru prima și ultima dată în istoria operei și în istoria televiziunii. A apărut pe cele mai importante scene de operă din întreaga lume și a fost onorată cu numeroase premii.

”După trei luni în care ne-am bucurat online de prezența unor artiști extraordinari, trupe și actori, seria Qreator – Home Together Edition ajunge la final. Pentru ultima reprezentație, suntem onorați și entuziasmați să o avem alături de noi pe Angela Gheorghiu”, precizează organizatorii.

Participarea la evenimentele online nu presupune niciun cost din partea spectatorilor.

Concertul susținut de soprana Angela Gheorghiu va putea fi urmărit pe Facebook Qreator doar de către utilizatorii din România.

Qreator este spațiul creativilor și creatorilor, construit să aducă oamenii împreună. E locul potrivit pentru tine și cei care inovează, care sunt inspirați și duc inspirația mai departe. Un loc al oamenilor pasionați de artă, tehnologie și de intersecția celor două.

Sursă informații și foto: Qreator

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.