Ce faceți mâine seară? Opera Națională Română din Cluj-Napoca vă invită online la Balul Operei, ediția 2020. O seară de artă, magie și eleganță.

Balul Operei, devenit prin tradiția celor 26 de ediții eveniment emblematic al instituției, adresează iubitorilor de operă clasica invitație la vals, știut fiind că – la acest eveniment – publicul nu este simplu spectator, ci participă direct prin dans.

Sala de spectacol se transformă în sală de bal, amenajată fiind în spirit de sărbătoare, reconstituind ceva din eleganța și rafinamentul celebrului Bal al Operei din Viena. Programul muzical respectă același concept al rafinamentului.
Invitații ediției 2020 au fost soprana Mihaela Marcu, tenorul Ioan Hotea și țambalistul Marius Preda.

”Alles walzer!” este îndemnul pe care celebrul Johann Strauss obișnuia să îl rostească la începutul balurilor vieneze. Același îndemn pe care îl lansează și Opera Națională Română din Cluj-Napoca mâine, 3 iulie, începând cu ora 18:00, când Balul Operei, ediția 2020, va fi transmis aici.

Balul Operei este un eveniment co-organizat de Opera Națională Română din Cluj-Napoca și Transilvania Leaders. Înregistrarea a fost realizată în parteneriat cu TVR Cluj.

Sursă informații și foto: Opera Națională Română din Cluj-Napoca

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.