Cu puţin timp înainte ca Moşul să îşi înceapă călătoria pe la casele tuturor copiilor cuminţi, pe 24 decembrie, de la 16.15, cei mici, dar şi cei mari pot alege să petreacă o oră alături de „Alina şi picii ei”, la TVR 1. Premiera este o emisiune pentru întreaga familie, ce încurajează într-un mod hazliu şi educativ spontaneitatea şi creativitatea copiilor, oferindu-le totodată şi adulţilor şansa de a redescoperi farmecul copilăriei. Gazdă este Alina Sorescu, iar alături de ea – copiii din trupa ei de muzică „Picii lu’ Soreasca” – arată televiziunea publică, într-un comunicat.

„Este formatul pe care îl visam de mult timp. Este întoarcerea mea în copilărie, dar în acelaşi timp, o încununare a muncii mele cu cei mici. Sunt pentru prima dată şi realizator al unui program şi pun în aplicare tot ce am învăţat. Eu am crescut în Televiziunea Română, când cântam în emisiunile dedicate copiilor. Sunt fericită să reiau această tradiţie şi îmi propun să adun în faţa micilor ecrane copii, părinţi şi bunici”, a spus Alina Sorescu, entuziasmată de acest debut.

”În după-amiaza de Ajun, o avem invitată pe Paula Seling. Ne-am lansat la acelaşi festival, în 1996, şi ne apreciem una pe alta încă de când eram copile. Vom povesti despre Crăciun, despre amintiri din copilărie şi vom sărbători şi ziua ei de naştere împreună”, a mai declarat Alina.

La rândul lor, picii o vor provoca pe Paula Seling să se pună la mintea copiilor şi să o încurce cu întrebări haioase.

Sursa: tvr.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.