O propunere seducătoare din partea Operei Naționale București pentru această seară: ”Albă ca zăpada și cei șapte pitici” la Seri de Operă Online.

Difuzarea spectacolului pentru copii ”Albă ca zăpada și cei șapte pitici” de Cornel Trăilescu, eveniment din 14 aprilie 2018, va avea loc azi, de la ora 18:30, urmând să fie disponibilă pe pagina oficială de Facebook a instituției și pe site.

”Consider că educaţia muzicală şi drumul muzical încep din copilărie, însă cu obligaţia de a da copilului piesele pe care le agreează şi le înţelege. Asta presupune un limbaj special, atractiv. Cum se poate explica faptul că basmele, cu lumea lor mirifică, exercită şi astăzi o forţă de atracţie irezistibilă? Să fie oare pentru că întâmplările şi eroii lor reprezintă de fapt proiecţii simbolice în fantastic ale unor năzuinţe dintru-nceput ale umanităţii? Oricum, basmele trăiesc, şi nu numai pentru că celor mici le place să le asculte, ci şi pentru că celor mari le place să le povestească. Ele ne vrăjesc la fel, indiferent de vârstă”, a declarat Cornel Trăilescu, citat de site-ul Operei Naționale București.

Sursă informații și foto: Opera Națională București

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.