”Aici nu se simte” este povestea a doi oameni, un bărbat și o femeie, suspendați pe o platformă deasupra orașului și a problemelor pe care fiecare le traversează.

În această seară, de la ora 20.00, seria Qreator – Home Together Edition vă propune piesa de teatru ”Aici nu se simte”, cu Lia Bugnar și Marius Manole.

Despre ”Aici nu se simte”, în cuvintele Liei Bugnar, care semnează și piesa ce stă la baza spectacolului: ”Ce fac doi oameni, bărbat şi femeie, care nu se cunosc, când au de stat ceva timp unul lângă altul (la orizontală)? Îşi spun lucruri pe care nu le-ar spune nici celui mai apropiat prieten. Dialogul lor, deşi trist, are hazul lucrurilor atât de banale încât nu te-ai aştepta vreodată să le citeşti într-o carte sau să le vezi într-o piesă de teatru. Un bărbat şi o femeie forţaţi de împrejurări să stea împreună în singurul loc cu aer respirabil din jur. Şi pentru că aerul curat face bine la inimă şi, implicit, la sentimente… parcă se şi îndrăgostesc puţin…”

Reprezentația va fi transmisă live pe Facebook și nu va fi disponibilă ulterior.

Qreator este spațiul creativilor și creatorilor, construit să aducă oamenii împreună. E locul potrivit pentru tine și cei care inovează, care sunt inspirați și duc inspirația mai departe. Un loc al oamenilor pasionați de artă, tehnologie și intersecția celor două.

Seria Qreator – Home Together Edition te încurajează să te conectezi, de acasă, la evenimente online. În fiecare săptămână, deschide ușa virtuală invitaților noștri: găzduim concerte, piese de teatru sau talk-uri, exclusiv pe Facebook Qreator.

Participarea la evenimentele online nu presupune niciun cost din partea spectatorilor.

Sursă informații și foto: Facebook / Qreator

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.