Casa din Vale din Breb vă invită în 16 august să poposiți în „Grădina Culturală” pentru a-l asculta pe Adrian Naidin. Vă zicem din timp 🙂.

Violoncelist, solist și compozitor, Adrian Naidin, la lăsatul serii, își va purta spectatorii atât pe tărâmul muzicii culte, dar și pe plaiurile muzicale cu specific românesc – tradițional. A urcat pe scene importante ale țării (Ateneul Român, Sala Palatului, Teatrul Național ”I.L. Caragiale” București etc. ), a colaborat cu artistul american Moby și cu pianistul român Raul Kusak pentru coloana sonoră a filmului „The Necessary Death of Charlie Countryman”.

„Nu există muzică fără iubire și nu există iubire fără iertare. Sunt sunete pe care nu le pot exprima prin violoncel, pian sau orice alt instrument. Cel mai mare artist este natura. Apoi vin oamenii. Noi, artiștii, suntem niște intermediari între teluric și celest”, spune Adrian Naidin, citat de pagina de Facebook a evenimentului.

În „Grădina Culturală” de la Casa din Vale, duminică, 16 august, de la ora 20.15, se vor auzi acorduri de Bach, canzonete, interpretări folclorice din Țara Lăpușului (și nu numai), interpretări din compoziția proprie.

În deschidere (ora 18.00) vor cânta Ceterașii din Breb și Coconii din Breb.

Evenimentul se desfășoară în aer liber, intrarea este liberă.

Sursă informații și foto: Casa din Vale Breb

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.