Adepth Infusion, companie independentă de arte performative, își face debutul cu ”Ceilalți / Inni Ludzie”, de Dorota Masłowska. ”Un poem epic în versuri rap, o simfonie a mediului urban și a oamenilor care îl populează”, se arată în prezentarea spectacolului. Sunt anunțate trei reprezentații, în 11, 12 și 14 noiembrie. Un performance hibrid, într-un spațiu neconvențional. 

”Noi, cei de la Adepth Infusion coacem de vreo 2 luni prima producție”

”Noi, cei de la Adepth Infusion coacem de vreo 2 luni prima producție care marchează debutul companiei noastre de arte performative”, anunță Andrei Dinu. ”Ceilalți / Inni Ludzie”, de Dorota Masłowska, este prima propunere venită dinspre Adepth Infusion. Se bazează pe cel mai recent roman semnat de Masłowska – scriitoare, dramaturgă și jurnalistă poloneză.

O dublă premieră națională

Aflat la o dublă premieră națională (prima traducere în limba română și prima reprezentație a textului în România), după cum se arată în prezentarea evenimentului, ”Ceilalți” este ”un poem epic în versuri rap, o simfonie a mediului urban și a oamenilor care îl populează. Constant schimbând focusul și punctele de intersecție din viețile personajelor, această călătorie urbană prin diferite medii se dezvăluie într-un limbaj direct, penetrant, incomod și expune relații alienante și frustrante”.

Adepth Infusion se prezintă în fața spectatorilor cu un performance hibrid, la granița dintre un concert rap și un spectacol multimedia, cu performeri live & video, DJ, video art, live streaming. Totul într-un spațiu neconvențional, o hală industrială de la marginea orașului, care se apropie de atmosfera din textul Dorotei Masłowska.

CEILALȚI / INNI LUDZIE, de Dorota Masłowska

⏰ 11 / 12 / 14 nov | 20:00
⏳ Hala NEXT, str. Vasile Lucaciu 162P, Baia Mare
💰 Bilete, aici.

📖 Într-un oraș gri și cenușiu, visul lui Kamil este unul clasic și simplu: să scoată un album de rap, să fie artist. Kamil își portă pașii pe beat printre prejudecăți, ură, singurătate, relații și iubiri superficiale, în încercarea de a vedea dacă exista un EXIT sau suntem captivii propriilor noastre vieți.

🎭 Performeri: Sergiu Smerea | Andrei Stan | DJ Silent Disciple Alina Leonte | Theo Marton | Laura Gabriela Oana | Simona Maican | Alina Negrău | Anette Marka | Vivienne Havrilla | Andreea Jurj

”Ceilalți” de Dorota Masłowska este o producție Adepth Infusion, în co-producție cu Institutul Polonez din București.

Spectacol nerecomandat persoanelor sub 16 ani sau care suferă de epilepsie, fotofobie și probleme cardiace.

Proiect cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Sursă informații și foto: Adepth Infusion

CITEȘTE ȘI:
”Urșii polari”, premiera lunii noiembrie la Teatrul Municipal Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.