Luni, 15 ianuarie, cu ocazia Zilei Culturii Naționale, Muzeul Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare» are program special.

Între orele 10.00 și 17.00 (ultima intrare la 16.30) pot fi vizitate expoziţia permanentă ”Centrul Artistic Baia Mare. Repere europene între tradiții și inovații” şi expoziţia temporară ”100 de Ani de Grafică Românească / 500 de Ani de Gravură Europeană”. Pentru ora 15.00 este anunțat un recital de poezie susținut de Dragoș Călin, actor la Teatrul Municipal Baia Mare. De la 15.30, ghidaj de specialitate în expozițiile muzeului oferit de managerul instituției, Robert Strebeli.

Reamintim. Elevii și studenții care vizitează expoziția temporară ”100 de Ani de Grafică Românească / 500 de Ani de Gravură Europeană” au posibilitatea de a participa la o tombolă. Premiul este lucrarea ”Inflorescență” a graficianului Nicolae Săftoiu și este oferit de colecționarul de artă, avocat George Șerban. Câștigătorul lucrării de grafică va fi desemnat prin tragere la sorți în 25 februarie.

Revenind la ziua de 15 ianuarie, accesul în muzeu și participarea la activitățile organizate de Ziua Culturii Naționale se realizează pe bază de bilet gratuit.

Sursă: Muzeul Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare»

CITEȘTE ȘI:
Baia Mare | Cărțile de Mihai Eminescu din bibliotecile personale, vedete de expoziție

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.