E sărbătoare mâine la Clubul Simared. Nu doar că va fi celebrată Ziua Internațională a Copilului, dar se și împlinește un an de la lansarea vaporașului 100% electric Firiza. Iar cele două evenimente se vor împleti, astfel că prichindeii cu vârste de până la 12 ani (inclusiv) sunt invitați gratuit la un tur al lacului Firiza cu vaporașul.

”Cei mici vor avea ocazia să descopere lacul Firiza de la bordul ambarcațiunii electrice, să afle detalii inedite despre natura înconjurătoare și despre istoria lacului și mai ales să facă cunoștință cu un adevărat căpitan de vas: Căpitanul Sasu”, spun organizatorii. Vaporașul va avea mîine un program special, cu plecări din oră în oră, pentru un număr minim de 10 persoane.

Aceasta este doar prima surpriză pregătită pentru cei mici. A doua surpriză este accesul gratuit la KIDS PARTY, între orele 12:00 și 15:00. Petrecerea se va desfășura la locul de joacă din incinta clubului. Acolo unde îi așteaptă diverse jocuri și activități alături de animatori costumați în sirene și pirați.

Mai multe detalii, aici.

Sursă informații și foto: Club Simared Baia Mare

CITEȘTE ȘI:
1 Iunie | ”Motoinocența”, ediția 13

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.