Povestea porcului

De Ziua Internațională a Copilului, secția Păpuși a Teatrului Municipal Baia Mare oferă patru reprezentanții pentru sărbătoriți.

Dimineața de 1 Iunie începe la sediul Teatrului de Păpuși cu spectacolulPovestea porcului”, după Ion Creangă. De la orele 10.00 și 11.30.

📖 ”Nemaivăzuta poveste a doi bătrâni care decid să caute un fiu pentru a scăpa de singurătate. În drumul său, moșneagul întâlnește un fiu neobișnuit, un purcel vrăjit, pe care îl adoptă imediat. Mai mult, în poveste își face apariția un împărat care dă sfoară în țară că își va mărita prințesa cu cel care va construi un pod de aur. Porcul năzdrăvan se încumetă la această provocare și reușește. Însă un blestem cade ca trăznetul pe umerii prințesei. Urmează încercări deosebite pentru a rupe vraja.”

A doua poveste a zilei este Făt Frumos cel mofturos şi un Zmeu întors pe dos. Se va juca de la orele 17.00 și 18.30 pe Câmpia Tineretului.

📖 ”Un Zmeu cu adevărat neobișnuit, un Zmeu sensibil, bun, care se emoționează, plânge, se îndrăgostește, iubește, cântă și dansează; Făt Frumos cel mofturos, răsfățat, gelos și egoist, împreună cu o prințesă drăguță, vă oferă un spectacol muzical, amuzant, antrenant și interactiv, care este mult îndrăgit de copii.”

Făt Frumos cel mofturos și un zmeu întors pe dos

Accesul la toate reprezentațiile este gratuit.

Sursă informații și foto: Teatrul Municipal Baia Mare

CITEȘTE ȘI:
1 Iunie | ”Motoinocența”, ediția 13

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.