Un atelier de încălțăminte din Cluj-Napoca a lansat colecția ”Pantofi pentru distanțare socială”. Încălțămintea, confecționată din piele naturală, este disponibilă în mai multe nuanțe și mărimi.

Modelele adaptate la vremurile pe care le trăim nu au fost create special pentru regulile de distanțare socială, ele fiind imaginate înainte de… coronavirus, în urma unei colaborări cu Teatrul Național din Cluj-Napoca, după cum se menționează pe site-ul oficial.

De altfel firma clujeană are ca specific de activitate producția de pantofi din piele, dar are experiență în confecționarea pantofilor mai speciali. Că vorbim despre pantofi pentru dans popular (colaborează cu peste o sută de ansambluri de profil din România) sau de dans spaniol, de încălțăminte militară sau pentru muncitori în construcții, de pantofi pentru majorete sau modele speciale de încălțăminte pentru teatre.

Reacțiile la colecția ”Pantofi pentru distanțare socială” nu au întârziat să apară pe contul de socializare, ideea fiind primită cu aprecieri pentru ingeniozitate. Și umor!

Sursă informații și foto: Facebook / Incaltaminte din piele la comanda

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.