O declarație aparte a făcut, sâmbătă, primarul de Vatra Dornei, Ilie Boncheș, când cu vizita în localitatea pe care o păstorește a premierului Ludovic Orban. Contextul era legat, pe scurt, de o magistrală de gaz care va alimenta o centrală termică prin care se va asigura încălzirea așezării. Prilej cu care primarul a declarat, potrivit Mediafax:

„Chiar sunt emoționat la maxim pentru așa vizită pe care o avem azi la Vatra Dornei. Îi rog pe dorneni să ne unim cu toții și să reușim să trecem perioada aceasta grea, iar toți virușii vom reuși să îi băgăm în conducte și să îi gazăm, să încheiem pentru Dorna și pentru România cu pandemia”.

Va fi fost emoționat omul, după cum a spus. Și nădăjduim totuși că prin zisa cu gazatul coronavirusului primarul a încercat să-i arate publicului că are humor. Caz în care e firesc să venim cu unele întrebări. Bun, gazezi tu virușii, dar cum îi prinzi? Că-s cam mici. Și hai să zicem că ești iscusit și îi prinzi, dar cum îi torni în conductă? Cu găleata, cu polobocul, cu polonicul?

PS: Încă o dată, să sperăm că primarul s-a slujit de umor când a spus că va gaza viruși, altminteri n-ar prea fi de râs. Dar deloc.

Vladimir Andru

Sursa foto: pixabay.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.