Școala Populară de Artă din cadrul Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale ”Liviu Borlan” Maramureş îl pune azi în lumina reflectoarelor virtuale pe Paul Ciprian Coza.

Pentru a compensa dorul de scenă, de spectacol, cei de la Școala Populară de Artă din cadrul Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale ”Liviu Borlan” Maramureş își invită cursanții rând pe rând pe o scenă virtuală. Asta până când aplauzele se vor auzi din nou…

Paul Ciprian Coza are 14 ani și este elev în anul II, specialitatea canto clasic, profesor Melania Carmen Augustin. A obținut recent Premiul I la Concursul Online Internațional de Interpretare ”Muzica ne poate uni”.

”Muzica este una dintre pasiunile mele, mai ales cea clasică și religioasă. Prima legătură cu muzica am avut-o la vârsta de 4 ani, în strana bisercii. Încet, încet, muzica a devenit un mijloc de liniște și pace pentru mine”, spune Paul.

Sursă informații și video: Facebook / Cjcpct Liviu Borlan Maramureș – secția Școala Populară de Artă. Sursă foto: Facebook / Coza Paul

CITEȘTE ȘI:
Școala Populară de Artă online | Paul Marincaș cântă de când avea 4 ani | video
Școala Populară de Artă online | ”Am 7 ani și sunt din comuna Coaș, pe care o reprezint cu mândrie” | video

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.