Da, știm că plouă. Dar plimbările prin ploaie au și ele farmecul lor incontestabil. Și atunci când plimbarea e combinată și cu o provocare, succesul e garantat. Chiar și de sub umbrelă…

Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Maramureș lansează la final de săptămână invitații la plimbare prin Baia Mare de azi pornind de la imagini din Baia Mare de altădată… Invitația este destinată copiilor-prieteni ai programului educațional ”Muzeul Viu”, dar plimbările și jocurile fac bine la orice vârstă, nu-i așa?!

Timp de patru weekenduri consecutive, cei de la Muzeul Județean de Istorie și Arheologie vin cu câte o ”temă plimbăreață”. Sunteți curioși? Am bănuit noi… ”În cadrul programului nostru educațional Muzeul Viu am desfășurat și tema <<Baia Mare – orașul meu>> 🏦 și ne-am gândit că acum este momentul cel mai bun să ne redescoperim orașul”, explică Alina Filip – referent de specialitate.

📷 Ce aveți de făcut? Porniți la plimbare în căutarea locului propus de imaginea postată de muzeu pe contul oficial de Facebook, după ce găsiți destinația vă faceți o fotografie în locul cu pricina și o plasați ca și comentariu la postarea muzeului.

Destinația din această săptămână

După exercițiul de săptămâna trecută, o nouă destinație a fost propusă pentru acest weekend. Și pentru ca jocul să fie și mai interesant, organizatorii plusează: ”Începând din această săptămână avem și o surpriză! O recompensă! Primii doi participanți care găsesc locația 🔍 și postează fotografia făcută de ei vor avea acces gratuit la vizitarea expozițiilor noastre, când se va deschide muzeul, împreună cu un membru din familie”.

Sursă informații și foto: Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.