Pasiunea mea și primele produse realizate datează din anii universității, când eram doar o fetişcană plină de vitalitate, tenacitate, idei si dorinţă de învăţare. Și, pe deasupra, cu puţină putere economică. Necesitatea face virtutea!

Primul produs realizat în piele a fost un portofel de damă, pe care l-am expus și vândut la un târg de hand made organizat în București. Ce mândrie!!! Cineva aprecia ceea ce eu făurisem cu propriile mâini.

Colecția de mărtişoare din anul acesta este gândită pentru toate vârstele. Pentru copilul din fiecare din noi. O broşă realizată din piele, purtabilă şi pretabilă zi de zi. Un mărţişor simbol, plin de semnificații, care ne va aminti cât de speciali și unici suntem. Un compliment subtil oferit celui căruia îi este dăruit: ursul – simbol al puterii, curajului; elefantul – simbol al norocului, al înţelepciunii; bufnița – simbol al inteligenţei; pasărea – simbol al libertăţii, eternităţii; unicornul – simbol al purităţii, inocenţei.

Iza Tărţan 

Târgul ”Mărțișor cu Dor” are loc în perioada 26-28 februarie la Galeria Várvédő (Baia Mare, str. Crișan 6/1). Zilnic, între orele 9.00 și 20.00.

CITEȘTE ȘI:
Mărțișor cu Dor, ediția 13 – fără superstiții, doar cu bucurie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.