Mă numesc Alina Bradu Pintea. Sunt din Cluj-Napoca, unde locuiesc și lucrez în calitate de grafician în echipa studioului de animație Glitch Studio. Alături de colegii mei am avut ocazia în ultimii ani să lucrez la filme de animație și în cadrul unor proiecte educaționale.

Fac mărțisoare încă din perioada studenției și pentru mine este o bucurie și o provocare în fiecare an să pregătesc o colecție nouă și să mă gândesc ce vreau să transmit prin ea.
Anul acesta am pornit de la natură, fiind curioasă de modul în care vegetația prinde viață în fiecare an. Cum putem învăța despre sustenabilitate de la natură. Cum am putea să o protejăm și să o îndrăgim responsabil.

Am urmărit să transmit un sentiment de bucurie, de drag și de nou început presărat cu puțin mister, ca o dimineață senină de primăvară.

Alina Bradu Pintea

Târgul ”Mărțișor cu Dor” organizat de Asociația NOD are loc în perioada 26-28 februarie la Galeria Várvédő (Baia Mare, str. Crișan 6/1). Zilnic, între orele 9.00 și 20.00. Pagina evenimentului, aici.

CITEȘTE ȘI:
Mărțișor cu Dor, ediția 13 – fără superstiții, doar cu bucurie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.