”Cântecul este o declarație emoționantă de dragoste pe care orice părinte și-ar dori s-o facă copilului său și pe care orice copil și-ar dori să o audă de la părinții lui”, asta spun cei din Gașca Zurli despre cea mai recentă piesă lansată de ei, în colaborare cu Narcisa Suciu și Marius Moga.

”Spune-mi, mami” este o poveste pusă pe note de Marius Moga și cântată de Fetița Zurli și de băimăreanca Narcisa Suciu. Versurile cântecului sunt scrise de Mirela Retegan – fondatorul Zurli.

”Cu fiecare mamă care reușește să declanșeze în sufletul ei iubirea necondiționată, un copil e salvat de la condamnarea socială. Nimeni și nimic nu va mai putea să îi știrbească încrederea în el! Pentru că pe el îl iubește, așa cum e, cel mai înalt for uman, cea mai importantă instituție pământeană, MAMA!”, declară Mirela Retegan.

”Cel mai important mesaj pe care un copil are nevoie să-l audă, de la părinții săi, e acela că este iubit și acceptat exact așa cum este (fără condiții). Atenția, afectivitatea și aprobarea sunt darurile cele mai de preț pentru a cultiva starea psihologică de bine și sănătatea emoțională a unui copil”, completează Gaspar Gyorgy, psiholog clinician.

Piesa a fost lansată în 24 mai, în ziua în care Maya, fiica Mirelei Retegan, a împlinit 20 de ani. Este binecunoscut faptul că Maya a fost cea care a inspirat-o pe Mirela să creeze fenomenul Zurli.

Gașca Zurli feat. Narcisa Suciu – Spune-mi, mami
Versuri: Mirela Retegan
Muzică: Marius Moga / Marius Mirică
Voce: Narcisa Suciu / Vero Căliman
Videoclip semnat de Paul Diaconu.

Piesa ”Spune-mi, mami” se poate asculta gratuit pe canalul de YouTube al Găștii Zurli, acolo unde fanii pot să vadă și videoclipul filmat chiar în studio, la înregistrări. Videoclipul ”Spune-mi, mami” este disponibil și în Aplicația Zurli, iar cântecul poate fi ascultat și în aplicația Spotify.

Mai multe despre Gașca Zurli aflați aici.

Sursă informații și foto: Gașca Zurli

CITEȘTE ȘI:
La taifas cu Mirela Retegan. Și despre Zurli și despre viață pur și simplu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.