Ileana bijoux

Plimbându-ne prin Târgul Darurilor de Crăciun, care a avut loc la Galeria Várvédő din Baia Mare, am descoperit frumoase variante de surprize care să aducă un plus de bucurie celor dragi. Dar am fost curioși să aflăm și care sunt simbolurile de Crăciun care le aduc bucurie făuritorilor de cadouri numai bune de așezat sub cetina de brad.

”Tot ce înseamnă atmosfera de Crăciun ne e drag. Mersul la colindat, împodobitul bradului, slujbele din biserică… Toate ne aduc aminte de copilărie, atunci când Crăciunul semnifica vremea când ne vizitam unii pe alții și ne reuneam”, spune vesela și colorata echipă Plastefină.

🎄 Plastefină și Ceriline, jucării ”deschise”

”Pentru noi, fiecare obicei ce ține de Crăciun are o importanță mare. Toate ne sunt dragi: colindul care vestește sosirea Crăciunului, emoția împodobitului de brad. Veselia de a decora casa reprezintă, însă, o parte deosebită a Crăciunului. Asta pentru că mare plăcere le face celor mici înfrumusețarea casei”, spun Anca și Catri Vălean, creatorii ”Răstăuțelor maramureșene”.

🎄 Simfonie de culori și arome în ”Răstăuțe maramureșene”

”Pentru mine este conexiunea cu Divinitatea, cu Isus Hristos. Care se manifestă prin iubire, compasiune, dăruire, bucurie oferită celor dragi, familiei, celor singuri”, mărturisește Sanda Ciorna.

🎄 Sanda Ciorna propune ”eșarfă în dar”…

Rebeca și Gabi, cei din spatele brandului ”Rebeca Rafael”, enumeră câteva dintre bucuriile lor de Crăciun: ”Pentru noi perioada Crăciunului înseamnă atât partea exterioară ce ține de câmpul vizual, cum ar fi prima ninsoare, împodobirea bradului, luminițele care decorează casa sau activitățile sportive de iarnă, cât și cea interioară reprezentată de bucuriile mărunte, involuntare sau inconștiente care apar la întâlnirea cu familia și prietenii”.

🎄 Lemnul, actor principal în colecția propusă de REBECA RAFAEL

Ileana bijoux a prezentat în acest an ”Pomi de stele”, așa că pe undeva am anticipat momentul preferat din perioada Crăciunului al Ilenei Horoba Danci: ”Împodobitul bradului rămâne pentru mine în topul preferințelor, în contextul sărbătorilor de iarnă. De mulți ani nu mai folosesc unul tăiat din pădure, ci caut soluții mai sustenabile care îl exclud pe cel din plastic comercializat în exces”.

🎄 O plimbare prin pădurea și povestea ”pomilor de stele”

”Păstrăm și astăzi, poate pentru că suntem nostalgici, tot ce am văzut și trăit în copilărie, în perioada sărbătorilor de iarnă. Nu există Ajun de Crăciun în care să nu trosnească focul în sobă în timp ce fierb sarmalele în varză acră cu afumătură și păsat iar în cuptor se coc cozonaci cu multă nucă. Ne bucurăm de familie, prieteni și tihna acestor zile pe care le așteptăm tot anul și pe care chiar le savurăm”, declară Ileana și Ionuț Horoba, făuritorii de ”Fain”.

🎄 FAIN propune ”Colind” – creații (și noi, și consacrate) pentru răsfăț de sărbătoare

Indiferent că sunteți între cei dragi sau singuri. Că aveți un tradițional brad de Crăciun sau doar un simbol. Că ați primit daruri sau nu. Că ați oferit surprize sau nu. Savurați această perioadă din an, unică și plină de speranță. Crăciunul se așteaptă și se trăiește cu bucurie!

Sursă foto: Târgul Darurilor de Crăciun

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.