Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului va promova destinația turistică România, în perioada 15 octombrie – 15 noiembrie, pe postul de televiziune BBC. Campania este realizată în colaborare cu producătorul și realizatorul Charlie Ottley și are ca scop amplificarea vizibilității și creșterea notorietății României ca destinație turistică în Europa, cu un accent special pe Marea Britanie.

Jurnalistul britanic Charlie Ottley (foto) e cunoscut pentru documentarele sale despre România, precum „Wild Carpathia” și „Flavours of Romania”. Astfel au fost realizate opt clipuri de prezentare, patru cu o durată de un minut care surprind peisaje românești în fiecare anotimp, iar celelalte de câte 30 de secunde, evidențiind patru forme de turism specifice României – cultural, ecoturism, city break și natură.

Videoclipurile vor fi difuzate în cadrul emisiunilor BBC, pe întreaga durată a zilei, timp de o lună, începând cu data de 15 octombrie. De asemenea, cele opt materiale, precum și videoclipul bonus realizat de Charlie Ottley vor fi folosite pentru promovarea României la târgul internațional de turism WTM Londra, care va avea loc în perioada 6-8 noiembrie 2023, precum și în cadrul altor participări la manifestări expoziționale și acțiuni de marketing.

”Postul de televizune, care funcționează 24 de ore pe zi, este disponibil în aproape toate țările lumii, conținutul fiind accesibil în milioane de camere de hotel, pe avioane, nave de croazieră și dispozitive mobile la nivel global. Totodată, alegerea lui Charlie Ottley pentru realizarea seriei de clipuri a venit ca firească, prin munca sa realizatorul demonstrând o cunoaștere profundă a țării noastre, fiind un ambasador al frumuseților României peste granițe” – se arată pe site-ul Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului.

Sursă informații și foto: MEAT

CITEȘTE ȘI: Maramureșul, cuprins într-o campanie internațională de promovare marca Charlie Ottley

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.