Făcutul pastelor în casă era cândva parte din rutina firească a fiecărei familii. Anca și Catri Vălean, din dorinţa de a-şi hrăni sănătos familia, au reînviat şi actualizat această tradiţie veche. Și așa s-a născut brandul ”Răstăuțe maramureșene”.

”M-am gândit să îmbunătățesc rețeta bunicii…”

”Cum în familia noastră se fac paste făinoase de multă vreme, m-am gândit să îmbunătățesc rețeta bunicii prin adăugarea spanacului și a sfeclei în aluat. Și așa a prins viață proiectul nostru de suflet”, începe Anca povestea ”Răstăuțelor maramureșene”.

Ingrediente alese cu grijă

Din dorința de a crea produse cât mai sănătoase și gustoase, dar și aspectuoase, fiecare ingredient este cu mare grijă selectat. ”Folosim cât de multe legume și fructe din gospodăria de la țară. Ce ne lipsește luăm de la producatorii locali din zonă”, precizează Anca și Catri.

”Produsele noastre se adresează tuturor celor care își doresc să consume o porție de paste naturale, fără amelioratori și conservanți. Doar cu ingrediente de cea mai bună calitate”, desenează cei doi portretul consumatorului de răstăuțe.

”Cumperi arome, calitate, savoare”

Chestionați ce din oferta pe care o vor prezenta la Târgul Darurilor de Crăciun le place lor cel mai mult, creatorii coloratelor răstăuțe au mărturisit: ”Îndrăgim toate formele și culorile de paste. Am plecat de la cele clasice, galbene. Treptat am ajuns la cele colorate care ne oferă o satisfacție mare când au o culoare intensă”.

Dacă treceți în perioada 10-12 decembrie pe la Galeria Várvédő din Baia Mare, acolo unde Asociația NOD organizează a 10-a ediție a Târgului Darurilor de Crăciun, vă veți convinge. Un adevărat curcubeu vă poate zâmbi din farfurie atunci când folosiți pastele artizanale ”Răstăuțe maramureșene”.

”Când alegi să cumperi răstăuțe nu cumperi doar un pachet de paste. Cumperi arome, calitate, savoare, multe muncă. Și susții astfel o afacere locală de familie și o mică grădină de la țară bogată în legume sănătoase”, spun Anca și Catri Vălean.

Ramona-Ioana POP
Sursă foto: Răstăuțe maramureșene

CITEȘTE ȘI:
Târgul Darurilor de Crăciun – plin de surprize, daruri de poveste și multă magie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.