După o ediție de colecție desfășurată în aer liber, Festivalul Internațional de Film de la Sibiu își cheamă spectatorii în online pentru a doua parte a festivalului, care începe azi. Provocarea e mare: 41 de filme bune în 10 zile!

Astra Film Festival Online se desfășoară în perioada 16-25 octombrie prin intermediul platformei festivalului. Propunerea e extrem de tentantă: 41 de filme bune în 10 zile! Dintre aceste filme, 10 concurează în Competiția ”Voci emergente ale documentarului”, iar alte 10 în Competiția ”Europa centrală și de Est”. În plus, publicul mai poate alege să vadă 10 dintre cele mai apreciate filme ale ediției Astra Film Festival 2020 Open Air și alte 11 filme din Arhiva de aur a festivalului.

🎥 Lista completă a filmelor disponibile pentru vizionare online se găsește aici.

”Ediția Open Air a festivalului a întrecut așteptările tuturor. Dar nu ne-a permis să arătăm întregul program, pentru că vizionarea filmelor în aer liber poate fi făcută doar seara. De aceea am decis să prezentăm online o parte din selecția Astra Film Festival 2020. Este vorba în special de cele două secțiuni de competiție și de un amplu program de industrie. În plus, am pregătit o selecție din filmele preferate de public la edițiile anterioare, astfel încât să poată fi văzute de aceia care nu au ajuns să le vadă la Sibiu”, a declarat Dumitru Budrala, director-fondator Astra Film Festival.

Pentru a viziona online filmele, cinefilii trebuie să se afle pe teritoriul României. Biletele s-au pus în vânzare, iar vizionarea unui film costă 10 lei, un abonament de secțiune costă 50 de lei, iar abonamentul de acces la toate filmele (Festival Pass) 100 de lei. Plata se face online.

✅ Biletele individuale și abonamentele se pot achiziționa urmând link-ul https://tv.festhome.com/festivaltv/astra-film-festival, sau de pe paginile filmelor.

Toate filmele disponibile pentru vizionare online vor fi accesibile pe platformă pe toată perioada festivalului. Filmele internaționale sunt subtitrate în limba română, iar filmele românești sunt subtitrate în limba engleză.

Astra Film Festival este organizat de Astra Film, CNM Astra și Fundația Astra Film, cu sprijinul Consiliul Județean Sibiu, al Ministerului Culturii și Identității Naționale, al Centrului Național al Cinematografiei, al Consulatului Republicii Federale Germania la Sibiu și al Uniunii Cineaștilor. Astra Film Festival se află sub Înaltul Patronaj al Președintelui României.

🔎 Mai multe detalii despre Astra Film Festival Online sunt disponibile aici.

Sursă informații și foto: Astra Film Festival

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.