Azi ne plimbăm în preajma rafturilor virtuale Nemira, în căutarea cărților numai bune de citit lângă bradul împodobit, cu o cană de ciocolată fierbinte în preajmă. 

Lama Lama de Crăciun, de Anna Dewdney

În preajma Crăciunului, timpul se scurge încet, prea încet pentru micul Lama, e ca o clepsidră spartă. Ia parte inimos, dar și nerăbdător, la toate pregătirile pentru sărbătoare. Dar între luminițe, globuri și cântecele, Lama află care e cel mai prețios dar de Crăciun, dintre toate.

Titlul este disponibil aici pentru precomandă. Livrarea se va face începând cu 7 decembrie.

24 de povești de citit înainte de Crăciun, de Brigitte Weninger, Eve Tharlet

24 de povești emoționante de citit în cele 24 de zile de dinaintea Crăciunului și care vor transforma așteptarea nopții magice într-o tradiție pentru întreaga familie. O colecție de povești de iarnă menite să îmbogățească atmosfera sărbătorilor.

Cartea poate fi cumpărată aici.

O dorință de Crăciun, de Katherine Rundell, Emily Sutton

Când îţi doreşti ceva, trebuie să fie din toată inima! Chiar dacă inima e ascunsă sub patru straturi de haine, dorinţa tot ţi se va împlini. În seara de Ajun, o dorinţă tainică, dar adevărată face să prindă viaţă un înger ponosit, un căluţ de lemn gurmand, un măcăleandru cu aspiraţii de tenor şi un soldăţel de tinichea îndrăgostit. Aventurile lui Theodore şi ale prietenilor săi sunt povestite cu multă căldură şi umor, aşa cum ar trebui spuse toate poveştile din jurul bradului de Crăciun.

Cartea este disponibilă pentru comandă aici.

Crăciunul fermecat al vulpiței, de Timothy Knapman, Rebecca Harry

Vulpea e ocupată cu joaca cât e vara de lungă, apoi, când vine iarna, îi e frig, foame și se trezește singură. Dacă și-ar fi ascultat prietenii… Oare Crăciunul poate îndrepta lucrurile? O poveste despre prietenie, de împărtășit în serile lungi de iarnă.

Cartea poate fi comandată aici.

Cadoul de Crăciun al iepurașului, de Timothy Knapman, Rebecca Harry

Iepurașul de Zăpadă iubește să-și petreacă timpul alături de prietenii săi. Dar când e prea frig pentru joacă, Iepurașul de Zăpadă rămâne de unul singur. Ce va face acum? Dar, cu puțin noroc, Iepurașul pregătește cadouri confortabile pentru prietenii săi și învață că prietenia e cel mai prețios dar dintre toate.

Cartea poate fi cumpărată aici.

Dorința de Crăciun a iepurașului, de Timothy Knapman, Rebecca Harry

Tot ce își dorește Iepurașul de Crăciun este un prieten. Dar în drum spre Moș Crăciun, se întâlnește cu multe alte animăluțe care au nevoie de ajutorul său. Doar când Moșul îl aduce acasă în sania lui își dă seama că dorința i s-a împlinit de la sine. O poveste de Crăciun despre puterea bunătății, care va deveni cartea preferată a întregii familii.

Cartea poate fi comandată aici.

Pete motanul și cele douăsprezece zile grozave de Crăciun, de James Dean, Kimberly Dean

În această reinterpretare a colindului clasic de Crăciun, Pete Motanul îi ajută pe copii să numere cu veselie zilele rămase până la marea zi. Între o pereche de mănuși pufoase și o excursie la mare, încap cadouri amuzante și surprinzătoare, cum numai Pete motanul ar ști să ofere!

Cartea este disponibilă pentru comandă aici.

Sursă informații și foto: Nemira

CITEȘTE ȘI:
Crăciun | O întâlnire cu Moș Crăciun, pisicuțe care iubesc sărbătoarea și, firește, un strop de magie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.