Suntem bucuroși să anunțăm participarea psihologilor din cadrul DGASPC Maramureș la Ziua Psihologului, pe data de 27 mai!

Cu această ocazie specială vă invităm să luați parte la o serie de activități captivante și informative:

Ateliere de dezvoltare personală pentru copii și adolescenți: Activități interactive menite să dezvolte abilitățile emoționale și sociale ale celor mici, dar și managementul stresului la elevii din clasele terminale, prevenirea consumului și a dependenței de droguri, ateliere de artterapie.

Ateliere informative: Sesiuni educative destinate părinților și educatorilor, axate pe sănătatea mentală și dezvoltarea armonioasă a copiilor și adolescenților, consiliere pentru familii și cadre didactice în diagnosticul de autism, consiliere și suport în diagnosticul Demenței.

Prezentare specială: Vom discuta despre importanța conectării umane, starea de bine și sentimentul de siguranță, elemente esențiale pentru o viață echilibrată și fericită.

Vă așteptăm cu drag să ne fiți alături în această zi dedicată psihologiei și bunăstării emoționale! Hai să construim împreună un mediu mai sănătos și mai sigur pentru copiii și adolescenții noștri!

Sursa text și imagine: Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.