De Ziua Mondială a Baletului, mâine, ești invitat să vizionezi online înregistrarea show-ului ”Up, Close and Personal” de la TIFF 2021 cu starul internațional Sergei Polunin.

Pentru prima oară în România, Sergei Polunin a susținut spectacolul ”Up, Close and Personal” în 29 iulie, la Castelul Bánffy din Bonțida. În cadrul ediției aniversare TIFF 2021.

Considerat cel mai talentat dansator al generației sale, Polunin a devenit, la vârsta de 19 ani, cel mai tânăr prim-balerin din istoria London Royal Ballet. ”Apreciat pentru geniul artistic, tehnica fenomenală și prezența scenică hipnotizantă, artistul s-a remarcat pe marile scene ale lumii”, se arată în prezentarea evenimentului.

Cea mai populară apariție a sa este cea din videoclipul în care dansează pe melodia lui Hozier ”Take Me to Church”, regizat de David LaChapelle. Videoclip devenit viral: peste 29 de milioane de vizualizări pe YouTube.

”Up, Close and Personal” (prezentat de Polunin Ink. și PiArt Vision) debutează cu proiecția ”Bolero”. Un performance coregrafic în care capodopera lui Ravel capătă o nouă dimensiune prin mișcările renumitului dansator, amplificate de efectele vizuale realizate de artistul Teun van der Zalm. Ross Freddie Ray semnează conceptul și coregrafia spectacolului. Continuă cu ”Sacré”. Un spectacol bazat pe ”Ritualul primăverii”, al lui Igor Stravinski. Inspirat din stilul dansatorului Vaslav Nijinski, în viziunea coregrafică a artistei japoneze Yuka Oishi.

Spectacolul ”Up, Close and Personal” poate fi vizionat mâine, începând cu ora 12.00, în premieră, pe unlimited.tiff.ro. Poate fi accesat de oriunde din lume, gratuit.

TIFF Unlimited este platforma VoD a Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF), cinema-ul tău alternativ de acasă, cu filme independente, premiate, semnate de cineaști care provoacă și inspiră.

Mai multe detalii, aici.

Sursă informații și foto: TIFF

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.