Două zile cu temperaturi sub cele normale acestei perioade din an. Două zile cu temperaturi peste cele obișnuite. După care se vor înregistra temperaturi apropiate celor specifice perioadei. Cam asta estimează Administrația Națională de Meteorologie pentru Maramureș pentru următoarele două săptămâni.

În 16 și 17 octombrie se vor înregistra valori termice ușor sub cele normale. Astfel încât media maximelor va fi de 12-13 grade, iar a minimelor de 1-2 grade. Ulterior temperatura aerului va avea o tendință de creștere treptată. Iar în 20 și 21 octombrie vremea va deveni mai caldă decât în mod obișnuit. Se estimează pentru cele două zile medii ale maximelor în general de 20-22 de grade și ale minimelor de 9-11 grade. După care vremea se va răci din nou. Pentru a doua săptămână de referință sunt estimate temperaturi apropiate de cele specifice perioadei. Cu valori medii ale maximelor de 16-18 grade și ale minimelor de 6-8 grade.

Temporar vor fi ploi în general slabe cantitativ, începând cu 19 octombrie și până la finalul intervalului de referință.

Sursă informații: Administrația Națională de Meteorologie

DESCOPERĂ ȘI:
Frumusețea de toamnă… | galerie foto

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.