Media maximelor va atinge chiar și 11 grade în zilele următoare, estimează Administrația Națională de Meteorologie pentru Maramureș.

Estimările privind valorile termice și precipitațiile care se vor înregistra în Maramureș până în 18 decembrie au fost azi anunțate de Administrația Națională de Meteorologie. Până spre sfârșitul primei săptămâni, temperatura aerului va avea tendința de creștere. De la medii ale maximelor de 6 grade, spre medii de 10-11 grade. Aceeași va fi și tendința minimelor. Media minimelor va crește de la 0 grade, până la 5-6 grade. Valori cu mult mai ridicate față de mediile specifice perioadei.

Ulterior, vremea va intra într-un proces de răcire. Mai accentuată până în 12 decembrie. Când media valorilor diurne va ajunge spre 4 grade, iar a celor nocturne spre -2. Medii ce se vor menține în general până la sfârșitul intervalului.

Probabilitatea de precipitații se va menține în general ridicată pe tot parcursul intervalului. Dar mai ales în 8 decembrie, în 10-12 decembrie și după 15 decembrie.

Sursă informații: Administrația Națională de Meteorologie. Foto (c) eZiarultău.

DESCOPERĂ ȘI:
O plimbare prin Sighetu Marmației | galerie foto

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.