Până în 6 aprilie, vremea va fi deosebit de rece în Maramureș pentru această perioadă din an, avertizează Administrația Națională de Meteorologie. După care media maximelor se va mai ”îmblânzi”…

Săptămâna debutează cu o răcire semnificativă a vremii. Astfel că mediile temperaturilor maxime vor coborî de la 10 grade în prima zi, spre 4-5 grade în perioada 4-6 aprilie. Valori ce vor caracteriza o vreme deosebit de rece pentru această perioadă. Va urma o încălzire apreciabilă la finalul săptămânii. Când se vor atinge maxime în general peste 10-12 grade. Până spre mijlocul lunii aprilie, chiar dacă vor mai fi mici variații, media temperaturilor maxime va ajunge la 14-16 grade.

Nopțile vor fi reci în prima săptămână. Când media regională a temperaturilor minime va fi de -1 și 0 grade. Ulterior va atinge valori de 2-4 grade.

Temporar vor fi precipitații în perioada 3-7 aprilie, când vor fi mixte: ploaie, lapoviță și ninsoare. Pe arii mai restrânse, precipitații vor fi și în restul intervalului.

Sursă informații: Administrația Națională de Meteorologie

CITEȘTE ȘI:
Bună seara, primăvară! | galerie foto

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.