Aquarius

Spectacolul ”Aquarius” după un text de Radu Macrinici, regia Norbert Boda, are premiera vineri, 14 mai, de la ora 19.00, la Teatrul Municipal Baia Mare. 

”Într-un timp al încercărilor, viața a doi frați (Emil, astrolog și Alex, un gamer nonconformist) se derulează sub semnul zodiacului, cu influențele sale planetare. Până la un punct, când Alex este interpelat de artistul bionic Stelarc, care anunță instaurarea Erei Vărsătorului, era spiritualului, a artei, a iubirii. O nouă viziune asupra vieții va prinde contur”, se arată în prezentarea celui mai nou spectacol pus în scenă de Teatrul Municipal Baia Mare.

AQUARIUS

După un text de Radu Macrinici
Regia: Norbert Boda
Scenografia: Mihai Vălu
Video: Teo Molnar
Filmare și montaj: Liviu Popovici
Distribuția: Dragoș Călin, Andrei Han, Mircea Gligor, Claudiu Pintican, Mădălina Mare, George Pop, Valeriu Doran, Larisa Miskolczi, George Olar
Regia tehnică și sunet: Dan Prodan
Lumini: Marin Codrea, Felix Mare, Sandu Șimonca
Asistent regie: George Olar
Afiș: Zsolt Farago

 

Spectacolul durează 80 de minute și se joacă în sala mare, cu publicul pe scenă. Accesul la spectacol se face numai cu rezervare telefonică la numărul 0736-216437 în fiecare zi de luni până vineri între orele 11.00 și 16.00.

Următoarele reprezentații cu ”Aquarius” sunt programate pentru duminică, 16 mai, și sâmbătă, 22 mai, în ambele seri de la ora 19.00.

Sunteți invitați așadar să descoperiți ”un spectacol vizionar, în care își dau întâlnire prezentul cu viitorul, aflat la un click distanță, sub auspiciile misteriosului Vărsător”.

Sursă informații și foto: Teatrul Municipal Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.