O veste hazlie vine de la Casa Fotbalului, ograda Federației Române de Fotbal. Zice-se, pe site-ul frf.ro, că miercuri președintele Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA), Kyros Vassaras, a avut o întâlnire cu arbitrii din ligile 1 și 2. E de încrustat în grindă, n-am mai auzit de multicel să facă Vassaras ședință cu părinții. Părinții arbitrajului.

“«Centralii» și «asistenții» din Liga 1, dar și un grup de arbitri promițători de la Liga 2 au analizat, alături de președintele CCA, mai multe faze de joc din ultimele meciuri din Liga 1, dar și din competiții internaționale”, scrie pe site-ul federației. Și atât e știrea, că s-a analizat, nu că s-ar fi luat și niște măsuri pentru cât se tot dă cu bățu-n baltă prin arbitraj. Rămânea să spună eventual, ca odinioară, că s-a reunit un harnic colectiv de oameni ai muncii.

Și dacă au analizat niște faze ce? Noi oricum nu aflăm nimic, iar ei își iau măsuri între ei. Probabil își iau măsuri la galoși. Avem greșeli de arbitraj cu ghiotura, etapă de etapă, și în Liga I, și în Liga a 2-a, ce să mai zici de celelalte ligi. Însă CCA e un soi de organism, sau cum i s-o mai fi spunând, mai închis la comunicare decât NASA de pildă. Oricum, comedia rămâne. Aceea că FRF consemnează că a fost o întâlnire a arbitrilor și gata. Ioc mai mult, pas, nimic 🙂

Tiberiu Sabo

Sursa foto: pixabay.com

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.