Când dorul e mare, lucrurile se pun în mișcare. Așa se spune. Nu știm cât e de adevărat în mod obișnuit, dar când vine vorba de handbal pe plaja de la munte, principiul se aplică. Pentru că vara aceasta Baia Mare va găzdui nu unul, ci două turnee de beach handball!

Sezonul estival 2021 aduce în Baia Mare o nouă etapă din circuitul european al turneelor de beach handball. Așa că în perioada 25-27 iunie Centrul Vechi se va transforma din nou în plaja de la munte și va găzdui Baia Mare Beach Handball Challenge – cel mai mare turneu de handbal pe plajă din România. Competiția se va defășura atât la masculin, cât și la feminin.

Și pentru că dorul de handbal pe plajă este mare, în parelel cu etapa de circuit european se va derula un turneu U18 marca Baia Mare Beach Handball Challenge. Așa că dacă ești junior și iubești handbalul sau ești antrenor al unei echipe de juniori ești invitat să răspunzi afirmativ provocării lansate de echipa de organizatori, condusă de fostul handbalist Tudor Marta.

Înscrierile pentru ambele competiții sunt deschise până în 15 iunie.

Baia Mare Beach Handball Challenge este organizată începând din 2016. A intrat în circuitul european în 2018, iar un an mai târziu pe nisipul din Centrul Vechi băimărean a avut loc European Beach Handball Tournament Finals (ebt Finals).

European Beach Handball Tournament este o competiție de handball pe plajă desfășurată sub patronajul Federației Europene de Handbal (EHF), care are loc sub formă de turnee locale organizate în Europa. La turnee participă echipe de club care, în baza punctelor acumulate de-a lungul unui sezon, se califică la un turneu final (ebt Finals) organizat în vara anului următor.

🥁 Detaliile legate de Baia Mare Beach Handball Challenge – etapa din circuitul european sunt disponibile aici.
🥁 Detaliile legate de Baia Mare Beach Handball Challenge – U18 sunt disponibile aici.

Sursă informații și foto: Baia Mare Beach Handball Challenge

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.