Conducerea Consiliului Județean s-a întâlnit zilele trecute la Dragomirești cu primarii localităților prin care trece DJ 186, aflat în reabilitare, cu reprezentanții firmei care a câștigat licitația pentru lucrări, precum și cu cei ai societăților subcontractante. Asta ca să discute despre problemele din fiecare zonă. Astfel de întâlniri au loc lunar, bilunar sau ori de câte ori situația o impune, iar ploile din ultima perioadă au reprezentat unul dintre motivele pentru care primarii din Bârsana, Dragomirești, Bogdan-Vodă, Săcel, Săliștea de Sus, Rozavlea și Strâmtura au fost invitați la discuții, la sediul Primăriei Dragomirești. Astfel, primarii din cele șapte localități au abordat, în prezența executivului Consiliului Județean, dar și a managerului de proiect, problemele legate de rigole, descărcări de ape pluviale, conexiunea cu rețelele de utilități ori accesul la proprietăți. Conducerea Consiliului Județean a dat asigurări că în câteva zile va deveni operațional un TELVERDE, linie telefonică la care toți șoferii care doresc să reclame situații care nu ar trebui să existe în trafic pe drumurile județene și în special pe drumurile aflate în reabilitare vor putea să sesizeze problemele existente.

”Vom înființa un dispecerat la Consiliul Județean Maramureș, iar cei care vor prelua apelurile vor înregistra toate problemele semnalate. Ulterior, acestea vor fi transmise către constructor, către subcontractanți și către reprezentanții primăriilor pentru a putea fi rezolvate cu celeritate”, a dat asigurări conducerea Consiliului Județean.

Cel mai important e însă ca pentru problemele semnalate să se vină și cu soluții. Că dacă vor fi doar consemnate, iar nu și rezolvate se cheamă pierdere de vreme.

Sursa: Consiliul Județean

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.