În 8 noiembrie are loc Adunarea Generală Extraordinară a Asociației Județene de Fotbal Maramureș. Zoltan Szekely este singurul candidat pentru funcția de președinte al AJFMM.

Pentru data de 8 noiembrie a fost convocată Adunarea Generală Extraordinară a Asociației Județene de Fotbal Maramureș. Pe ordinea de zi figurează alegerea președintelui. Funcție pentru care singur Zoltan Szekely și-a depus dosarul. Szekely joacă rolul de președinte al AJFMM din martie 2019. Atunci când a fost ales în unanimitate de cei 51 de membri afiliați prezenți. El l-a înlocuit în funcție pe Cristian Balaj, care și-a dat demisia în urma numirii sale la acea oră în fruntea Asociației Naționale Anti-Doping.

În 8 noiembrie se vor alege, de asemenea, și membrii Comitetului Executiv Adică doi vicepreședinți, doi reprezentanți ai Ligii a IV-a (câte unul pentru fiecare serie), un reprezentant al Ligii a V-a și unul pentru cluburile de copii și juniori. Gavriș Ardelean și Vasile Dan și-au depus dosarele pentru funcțiile de vicepreședinți. Pentru a reprezenta Liga a IV-a candidează Ionuț Buhai (Seria Sud) și Grigore Ciolpan (Seria Nord). Ștefan Sarca va candida pentru funcția de reprezentant al Ligii a V-a, în timp ce Stavăr Burlibașa și Ionuț Șuștic doresc să reprezinte cluburile de copii și juniori în noul Comitet Executiv.

Toate dosarele de candidatură depuse au fost aprobate de către comisia de validare, potrivit AJFMM.

Adunarea Generală Extraordinară din 8 noiembrie va avea în sala de ședințe a Complexului Național Sportiv ”Lascăr Pană” din Baia Mare și va începe la ora 11.00.

Sursă informații: AJFMM

CITEȘTE ȘI:
Fotbal – Liga 4 | Toate echipele au înscris. Unele mai mult, altele mai puțin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.