ileana bijoux

Târgul Darurilor de Crăciun are loc în perioada 16-18 decembrie. ”De 11 ani ne bucurăm împreună de tot ce se naște frumos în comunitate din mâinile și talentul creatorilor ei. Pentru că ne dorim ca și în acest an întâlnirea dintre public și creatorii de frumos să fie una memorabilă, pregătim totul cu atenție maximă la fiecare detaliu”, spun organizatorii de la Asociația NOD.

11 ani, 11 expozanți

11 ani de Târgul Darurilor de Crăciun, 11 expozanți. Adică 11 propuneri – fiecare altfel, fiecare cu șarmul ei aparte, dar toate purtând în ele un dram de magie – vă vor ”zâmbi” galeș în cochetul decor al Galeriei Várvédő din Baia Mare (strada Crișan nr. 6/1). Creații realizate cu migală care abia așteaptă să fie dăruite. Vă veți reîntâlni cu unii din expozanții clasici ai târgului. Veți descoperi și noi creatori. În frumoasa călătorie prin lumea cadourilor pe care târgul o propune, vă ghidăm. Doar cât să vă facem să așteptați și cu mai mare nerăbdare ca Târgul Darurilor de Crăciun să își deschidă porțile.

Bijuterii unicat, o întoarcere la obârșii și un pic de… aur

Ioana Matei Jewelry propune ”o tentativă de sculptură miniaturală, concretizată în bijuterii unicat”, după cum se arată în prezentarea târgului.

”Create din materiale naturale, realizate manual, obiectele create de noi sunt o întoarcere în timp, la obârșia lucrurilor cu adevărat importante”, spun Mihaela Tătulescu și Radu Tîrnovean de la STILArT.

ileana bijoux propune o colecție de piese unicat, lucrate în porțelan pictat cu aur, platină, lustere. Aplicații de pânză brodată, suporturi din lemn patinat. Pregătiți-vă să fiți fascinați!

Bucurie și imprevizibil 

“Bucurii din suflet” este o colecția prezentată de Zorele Colorate. Adică bijuterii și podoabe specifice sărbătorilor de iarnă ”Se referă la bucuria resimțită în lucrurile mici pline de însemnătate”, spune Maria Brete.

Conceptul colecției pe care Rebeca Rafael o aduce târg este imprevizibilul. ”Discrepanța dintre schița inițială și bijuteria finală este întotdeauna mare, de aceea în acest an mi-am propus să nu urmăresc o linie clară, ci o suprapunere de idei spontane”, spune Rebeca.

”Să ne fie de leac și de suflet!”

Făurite manual, în serie mică, din ingrediente naturale atent alese, produsele LUNAria stau sub semnul Lunii Pline, moment cu puternică încărcătură energetică. ”Să ne fie de leac și de suflet!”

Pe lângă produsele FAIN deja cunoscute, în zona cea mai parfumată a târgului veți descoperi o creație nou-nouță: pasta de dinți cu arome vibrante și răcoritoare. Un răsfăț pentru un zâmbet strălucitor.

Din dorința de a consuma alimente cât mai sănătoase și mai naturale, au fost create Răstăuțe Maramureșene. ”Magia sărbătorilor poate lua multe forme, dar numai la noi o puteți găsi sub forma de gust, culori și arome deosebite ce le puteți împărtăși cu cei dragi”, subliniază creatorii răstăuțelor.

Ana Art Pottery vine la târg cu o nouă colecție de ceramică handmade, obiecte unicate și decorațiuni… funky.

Păpuși cu suflet și animale croșetate

În Credențul Ancuței veți descoperi, ca în fiecare an, ”Păpușile cu suflet”. ”Vă aștept cu o colecție specială «Îngeri și Zâne», prima colecție realizată împreună cu mama mea 🙂”, anunță Ancuța.

Din atelierul plin de fire colorate unde sunt plăsmuite Animale Croșetate se aude zvon de copilărie. ”Ne e dor de magia fulgilor de nea și visăm cum jucăriile croșetate de noi aduc acel fel de bucurie fiecăruia dintre voi!”

Ioana Matei Jewelry

STILArT
Răstăuțe maramureșene
Animale croșetate

Târgul poate fi vizitat între orele 9.00 și 20.00. eZiarultău este partener media al evenimentului.

Sursă informații și foto: Târgul Darurilor de Crăciun

CITEȘTE ȘI:
Târgul Darurilor de Crăciun – plin de surprize, daruri de poveste și multă magie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.