Alfred Fellner - ”Personaj mitic”, premiul I la secțiunea ”Patrimoniu Cultural”, Salonul Naţional de Fotografie “Fotogeografica 2020”

Alfred Fellner (Vișeu de Sus) a câștigat premiul I la Salonul Naţional de Fotografie “Fotogeografica 2020”, secțiunea ”Patrimoniu Cultural”, cu fotografia ”Personaj mitic”.

Ediția 24 a Salonului Naţional de Fotografie “Fotogeografica 2020”, eveniment organizat de Casa de Cultură a Studenţilor Bucureşti, UNESCO Pro Natura şi Clubul Studenţesc de Artă Fotografică, a pus la dispoziție trei secțiuni – ”Patrimoniu Cultural”, ”Peisaj Natural” și ”Wildlife” – tema fiind promovarea valorilor naturii, a culturii şi tradiţiilor româneşti de pe teritoriul României.

La secțiunea ”Patrimoniu Cultural”, premiul I a revenit fotografiei ”Personaj mitic”, realizată de Alfred Fellner (Vișeu de Sus).

Ieri a avut loc festivitatea de premiere ”Fotogeografica 2020”, prilej cu care a fost lansat şi catalogul ”Fotogeografica 2020”, care conţine – pe lângă fotografiile premiate pe cele trei secţiuni – şi cele mai reuşite lucrări din galeria foto a concursului.

Salonul Național de Fotografie „Fotogeografica 2020” ce cuprinde o amplă selecție dintr-un număr de peste 1.500 de fotografii, înscrise de cei peste 200 participanţi din toată ţara, va fi găzduit, al treilea an consecutiv, de Teatrul Național ”I. L. Caragiale” începând de azi. În contextul special determinat de restricțiile impuse de pandemie, lucrările vor putea fi vizionate doar din exterior, acestea fiind expuse în ferestrele Foaierului Media dinspre str. Tudor Arghezi și dinspre Intercontinental.

Fotogeografica este cea mai importantă manifestare la nivel naţional din domeniul concursurilor de fotografie pentru tineret, având ca tematică promovarea valorilor naturii, a culturii şi tradiţiilor românești, laureată a Galei Tineretului din România.

Mai multe informații sunt disponibile aici.

Sursă informații și foto: Fotogeografica

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.