”Dialog între Știință și Artă: când imaginația devine realitate” este titulatura sub care, la Breb, vor avea loc o expoziție interactivă și un atelier de creație alături de artistul vizual Daniel Bălănescu, stabilit în Oxford (Marea Britanie).

”În cadrul expoziției se vor regăsi lucrări ale unor elevi din Maramureș care au acceptat provocarea de a-și duce imaginația la intersecția dintre artă și știință într-un program de mentorat în mediul online alături de artistul Daniel Bălănescu și mentorii Romanian Science Festival, specialiști ai domeniilor STEM”, menționează organizatorii. În 17 septembrie, tinerii artiști își vor continua aventura în lumea științei prin prisma artei în cadrul atelierului de creație din Breb.

Toți cei doritori să se exprime și să exploreze conexiunea dintre știință și artă sunt așteptați între orele 13.00 și 18.00 să participe în cadrul acestui atelier alături de ei și de Daniel Bălănescu. Participanții doritori să își lase amprenta în cadrul expoziției interactive o vor putea face pe tot parcursul acestui interval, indiferent de ora la care se alătură.
Începând cu ora 18.00, puteți explora expoziția în stadiul ei final. Iar la ora 19.30 este programată o discuție interactivă pe scena din Grădina Culturală a Casei din Vale, alături de artistul Daniel Bălănescu și mentorii Romanian Science Festival, oameni de știință și profesioniști STEM.

Eveniment organizat de Romanian Science Festival și de Asociația Culturală Casa din Vale Breb.

Sursă informații și foto: Romanian Science Festival

CITEȘTE ȘI:
Primul festival național de științe din România revine în Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.