“Crăciun de poveste” este un concurs pe care sub STEJAR îl lansează pentru tinerii din Țara Lăpușului care vor să descopere povești noi pe care să le reinterpreteze prin desen sau scriere creativă.

”Lasă-ți mintea să se joace și împărtășește povestea ta până pe 20 decembrie! Alege o poveste și intră în joc!”, acesta este îndemnul lansat de sub STEJAR.

Povestea 1 – OMUL DE ZĂPADĂ CARE VOIA SĂ ÎNTÂLNEASCĂ SOARELE, de Matei Vișniec

O piesă de teatru pentru copii despre curaj, prietenie, generozitate sau despre ce înseamnă să primeşti şi să dăruiești cu aceeaşi bucurie. Tu ce l-ai întreba pe soare dacă l-ai întâlni cu adevărat? Răspunde la întrebare printr-un desen inspirat de povestea pe care o poți citi aici.

Povestea 2 – FETIȚA CU CHIBRITURI, de Hans Christian Andersen

O poveste emoționantă despre empatie, pierdere, speranță. Ascultă aici o înregistrare audio Electrecord imprimată pe vinil, acele discuri negre pe care părinții tăi le ascultau la pick-up când erau de vârsta ta. Imaginează-ți acum un alt final pentru poveste. Scrie-l de mână sub forma unei mici povestioare și trimite-l.

Trimite desenul sau povestioara prin poștă sau lasă-le personal în cutia poștală Sub Stejar (strada Pieții nr. 28, Târgu Lăpuș, Maramureș). Nu uita să îți scrii numele, vârsta și localitatea de domiciliu.

Cadourile vor fi dăruite pe data de 23 decembrie pentru a sărbători împreună un Crăciun de poveste.

Mai multe vești de sub STEJAR aflați aici.

Sursă informații: sub STEJAR

Foto (c) Floare Sebastian

 

CITEȘTE ȘI:
A revenit în Țara Lăpușului și a transformat stejarul copilăriei în loc de ”joacă” artistică

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.