Miercuri, 12 iunie, de la ora 18.00, are loc vernisajul turului fotografic ”La Tour” propus de Dan Cristian Griga. 40 de imagini compun expoziția personală prezentată de băimărean, printre lucrări figurând și unele răsplătite cu premii internaționale.

”Au trecut mai bine de 20 de ani de când mi-am descoperit pasiunea pentru fotografie. După ce am dobândit cunoștințe în ceea ce privește tainele acestei arte și după câteva expoziții de grup, atât în țară cât și în galerii din importante orașe ale lumii, a venit momentul în care să vă prezint o selecție de 40 de fotografii organizate într-o expoziție personală de fotografie, acasă, în Baia Mare, într-o locație deosebită din centrul vechi al orașului”, transmite Dan Cristian Griga.

”Nino”

În expoziție se vor regăsi imagini premiate la saloane internaționale de artă fotografică. De exemplu ”Nino”, care i-a adus băimăreanului titlul ”Best Author” la Salonul Internațional Ars Fotografica, Arad, 2022, precum și premiul ”Judge’s Choice” la Grand Romanian Circuit 2022, Spring Edition, Moldova Salon.

Veți putea descoperi ”September Story”, fotografia care a câștigat medalia de bronz la Salonul Internațional Ars Fotografica, Arad, 2022.

Tot bronz a câștigat și ”Diabolique”, la Grand Romanian Circuit 2022, Autumn Edition, Transylvania Salon. ”Diabolique” a fost distinsă mențiune de onoare la Grand Romanian Circuit 2022, Autumn Edition, Wallachia Salon; mențiune de onoare IAAP la Grand Romanian Circuit 2023, Spring Edition, Wallachia Salon; mențiune de onoare AAFR la Salonul de Artă Fotografică București, 2023.

Veți avea prilejul să admirați ”Serene Soul”, fotografia care a fost ”Judge’s Choice” la Grand Romanian Circuit 2023, Winter Edition, Varadinum Salon. Și să descoperiți ”Say Hello”, imaginea care a primit mențiune de onoare la Grand Romanian Circuit 2023, Spring Edition, Transylvania Salon. Sau ”Umbrella”, care a primit un loc III la ITF 2019. Vor așteapta să fie admirate pe simezele ”La Tour” ”Ise”, ”My Precious” și ”Gossip”, participante la Cupa Modială de Fotografie a Fotocluburilor FIAP.

”Umbrella”

Fotografiile rămân expuse la restaurantul La Tour până în 12 iulie. ”Vă aștept pe voi, admiratori ai artei fotografice, curioși sau susținători ai muncii mele, să vă bucurați alături de mine, să împărtășim păreri sau să retrăim momente din timpul realizării cadrelor, alături de modelele care vor fi prezente la vernisaj”, lansează invitația Dan Cristian Griga.

(Și punem la final, între paranteze, ”amănuntul” că Dan Cristian Griga susține la eZiarultău o rubrică săptămânală, în cadrul căreia, în fiecare seară de luni, sunteți invitați să descoperiți o nouă imagine din puzzle-ul ”Căutând OMUL”.)

CITEȘTE ȘI:
Dan Cristian Griga, îndrăgostit de fotografie încă din copilărie

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.