”Visul American”, un one-man show cu Tudor Chirilă și regizat de Iarina Damian, pornește în turneu național prin 17 orașe. Pe harta spectacolului de la Teatrul de Comedie din București figurează și o escală în Baia Mare.

Cea mai recentă premieră a Teatrului de Comedie din București

”Visul American” (“Drinking in America”) de Eric Bogosian, în regia Iarinei Demian, este cea mai recentă premieră a Teatrului de Comedie din București. ”Este un spectacol despre societatea noastră de azi, în care din ce în ce mai multă lume se simte confuză, abandonată, sedusă de iluzii, fără repere la care să apeleze în momentele grele. Visul American nu este doar despre America. Este despre noi și iluziile pe care alegem să le hrănim pentru că par atât de aproape, gata să devină realitate”, scrie azi Tudor Chirilă pe contul său de Facebook.

”Trebuie să ies și să intru din și în nouă personaje”

Un one-man show în care Tudor Chirilă joacă 9 personaje. ”Visul American e un spectacol dificil pentru mine. Mă solicită vocal și fizic timp de o oră jumătate. E schizofrenic că trebuie să ies și să intru din și în nouă personaje. Și sper că am reușit să aplic o tușă originală fiecăreia dintre cele nouă bucăți de viață de om pe care le arăt pe scenă”, mărturisește actorul pe contul de socializare.

În Baia Mare, în 20 aprilie

”Visul American” va ajunge, în perioada 2 aprilie – 18 mai, în 17 orașe din România. Inclusiv în Baia Mare. Unde va fi jucat la Teatrul Municipal, în 20 aprilie, de la ora 19.00.

Și dacă mai aveți nevoie și de alte argumente pentru a vă dori să pășiți din nou într-o sală de teatru, invitația formulată de Tudor Chirilă pe site-ul dedicat ”Visului American”: ”Veniți la teatru, rămâne una din cele mai frumoase forme de a ne oglindi cu bunele și relele noastre”. Biletele pentru reprezentația din Baia Mare, pot fi achiziționate online aici.

Mai multe despre ”Visul American”, aici.

Sursă informații și foto: Facebook / Tudor Chirilă

CITEȘTE ȘI:
Invitație la un tango în ritmul primăverii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.