Trupa Silver din Baia Mare a participat la Festivalul naţional de teatru ”Histrioniada liceenilor” din Cluj-Napoca. Rezultatul? Trei premii.

Ediția 2022 a Festivalului naţional de teatru ”Histrioniada liceenilor” din Cluj-Napoca a început cu trupa Silver. Aceasta a prezentat – la Casa de Cultură a Studenților – ”Zoomenirea”. Un spectacol care a avut premiera în luna mai la Municipalul băimărean. Distribuția: Ștefan Iulian Amarandei, Teodora Țolaș, Denise Moșu, Larisa Povara, Iasmina Pop, Eric Waltner, Delia Heredea, Radu Sălăjan, Andrada Coleșa, Cristina Kubas, Andrei Dragomir, Alexandra Cirț. ”Această trupă, venită din Baia Mare, ne-a încântat cu o comedie dramatică axată pe stereotipuri umane”, scriau la acea oră reprezentanții festivalului pe contul de socializare.

”După o săptămână de festival, spectacole, workshop-uri și întâlniri am încheiat distracția de la Cluj cu trei premii frumoase”, anunță actorul Andrei Han. Astfel, ”Zoomenirea” a cucerit premiul I la secțiunea spectacole. Radu Sălăjan a câștigat distincția de cel mai bun actor în rol principal. Delia Heredea a fost răsplătită pentru sceneta ”Bebelușul interior” cu un premiu special la secțiunea One Man Show.

”Histrioniada liceenilor” este un festival național de teatru creat de elevi pentru elevi. Acesta se desfăşoară anual în Cluj-Napoca. În acest an a ajuns la ediția XX. 

Sursă informații: Facebook / Han Andrei, Facebook / Histrioniada Liceenilor. Foto: Facebook / Histrioniada Liceenilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.