Revenită în calendar în sezonul 2020, după o pauză de 9 ani, bătălia de pe serpentinele Gutâiului programează în 28 și 29 august un rendez-vous în Maramureș al celor mai buni piloți din Campionatul Național de Viteză în Coastă.

Trofeul Gutâi, etapa 6 din Campionatul Național de Viteză în Coastă, se va desfășura sâmbătă și duminică pe DN18, care leagă Baia Mare de Maramureșul istoric. Traficul rutier va fi închis de-a lungul celor două zile de competiție între orele 7.00 și 19.00, anunță organizatorii de la XPO Racing Baia Mare.

”Dacă pentru veteranii sportului auto din România, Gutâiul nu mai are nevoie de nicio prezentare, cei din generația tânără sunt mai puțin familiarizați cu locul care te trimite cu gândul la Iadul Verde. Și cum altfel să numești traseul de 5,2 km al cărui asfalt impecabil șerpuiește prin verdele crud al pădurii, ajungând ca la un moment dat să-ți ofere nici mai mult nici mai puțin de șase ace de păr pe durata unui singur minut?!”, desenează în cuvinte cei de la XPO Racing Baia Mare traseul Trofeului Gutâi.

Competiția se derulează sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv.

Sursă informații și foto: Trofeul Gutâi

CITEȘTE ȘI:
Trofeul Gutâi 2021, la finele acestei săptămâni

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.