Evenimentul ”MândrIE maramureșeană” are loc în perioada 25-27 iunie, la Muzeul Satului din Baia Mare. Ediția din acest an este despre magIE, trei zile în care puteți petrece clipe frumoase,  construite în jurul tradițiilor și obiceiurilor din Maramureș.

”Vă promitem o călătorie culturală de neuitat, presărată cu momente de muzică între clasic și tradițional, proiecție de film, concerte, ateliere pentru copii, o nouă ediție a târgului Făurit cu MăiestrIE și multe alte surprize. Suntem onorați să o avem alături de noi, în 2021 pe Diana Cârlig, o maramureșeancă frumoasă foc și extrem de talentată care a acceptat provocarea noastră de a fi imaginea acestei ediții. Vă propunem un eveniment dedicat bucurIEi, recunoștinței, dar și sărbătoririi straielor populare create cu atâta migală de generații de maramureșeni”, anunță organizatorii.

“MândrIE maramureșeană” este un eveniment finanțat exclusiv din fonduri private și a ajuns la cea de a șaptea ediție.

Accesul se va face pe bază de abonament sau bilet individual pentru fiecare zi. Biletele se pot achiziționa de pe platforma ove.ro. Mai multe detalii despre eveniment puteți găsi pe pagina de Facebook MândrIE maramureșeană.

Sursa: echipa MândrIE maramureșeană

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.