Legătura cu capitala pe calea aerului este mai facilă pentru maramureșeni din 13 septembrie. Compania Blue Air operează curse regulate pe Aeroportul Internațional Maramureș în zilele de luni, miercuri, vineri și duminică, iar biletele pentru zborurile Blue Air între București și Baia Mare și retur pornesc de la de 59 de lei/sens,potrivit conducerii Consiliului Județean.

Orarul de zbor este: ora 20.50 – plecare din București cu aterizare în Baia Mare la ora 21.45; returul Baia Mare – București este programat la ora 22.45, în aceeași seară. În urma discuțiilor pe care conducerea executivă a Consiliului Județean le-a purtat cu compania Blue Air, aceasta va anunța, în cel mai scurt timp, operarea din Maramureș a unor curse regulate către destinații europene.

Pe de altă parte, acum, accesul către Aeroportul Internațional Maramureș este mai facil din Satu Mare și Sighetu Marmației, o firmă oferind curse regulate în cele patru zile la prețul de 15 lei/drum. Plecările din Sighetu Marmației și Satu Mare spre aeroport au loc în fiecare luni, miercuri, vineri și duminică, la ora 19:30, prețul unei călătorii fiind de numai 15 lei. Detalii suplimentare despre noul serviciu de transfer către Aeroportul Internațional Maramureș pot fi consultate pe site-ul www.experttravel.ro.

Sursa: Consiliul Județean Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.