Sursă foto: Federația Română de Rugby. Credit: Theo Niculae.

”2022 a venit în competiția internă cu unirea celor două divizii valorice într-un singur eșalon, Liga Națională de Rugby, CSM Știința Baia Mare adjudecându-și un nou trofeu, al patrulea consecutiv, o premieră pentru istoria recentă a competiției. Un an 2022 care a fost marcat de calificarea echipei naționale la Cupa Mondială de rugby din Franța din 2023, cel mai important eveniment din rugbyul românesc”, descriu pe scurt reprezentanții Federației Române de Rugby anul 2022. Context în care vă și invită să îi alegeți pe cei mai buni jucători/jucătoare, antrenori și arbitri în cadrul „Superlativelor din rugbyul românesc”.

Se vor desemna superlativele în cadrul a 14 categorii. La fiecare categorie sunt formulate câte cinci propuneri. La ”Jucător român în Liga Națională de Rugby – Play-OFF”, de la CSM Știința Baia Mare sunt propuși Florian Roșu și Alexandru Alexe. ”Zimbrul” Jason Tomane este propus la categoria ”Jucător român naturalizat în Liga Națională de Rugby”. Nicollas Immelman figurează de la campioana României la categoria ”Jucător străin în Liga Națională de Rugby”. Paul Popoaia de la CSM Știința candidează pentru cel mai bun jucător U23 din Liga Națională de Rugby. La ”Antrenor categoria juniori”, de la CSȘ 2 Baia Mare este propus Răzvan Popovici. Eugen Apjok de la CSM Știința Baia Mare este printre candidații la titlul de antrenorul anului la seniori.

Sistemul de vot este doar online. Puteți opta pentru o singură variantă la fiecare categorie. La sfârșit trebuie să introduceți adresa de email pentru a valida votul. Puteți vota până în 29 decembrie, ora 23:59.

Puteți vota aici.

Sursă informații și foto: Federația Română de Rugby (credit foto – Theo Niculae)

CITEȘTE ȘI:
TOPURI 2021 | Patru băimăreni, printre superlativele din rugbyul românesc

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.