Dea Banc (credit foto: RGPhoto Clau)

50 de sportive de la secția de gimnastică ritmică a Clubului Sportiv Școlar nr. 2 Baia Mare au participat la serbarea de final de an. Moș Crăciun a poposit în mijlocul gimnastelor antrenate de Mihaela Borz.

Sportivele care au participat în 2021 la Campionate Naționale, turnee naționale și internaționale au fost premiate cu diplome și trofee. După contabilizarea rezultatelor, Dea Banc a ieșit numărul 1 în topul gimnastelor de la CSȘ 2 Baia Mare în 2021.

Un an în care Dea a bifat următoarele rezultate: locul 1 la coardă, locul 3 la panglică și locul 6 la individual compus la Cupa Ghimbav; locul 3 la minge, locul 4 la măciuci și locul 5 la individual compus la turneul internațional Cupa ”Irina Deleanu”; locul 7 la individual compus și locul 8 la minge la Campionatul Național de juniori 2; locul 6 la individual compus la Cupa României; locul 1 la panglică, locuri 2 la minge și măciuci, locul 3 la individual compus la Pecsi Cup în Ungaria; locul 3 la panglică și locul 5 la măciuni la Arad Trophy; locul 2 la măciuci, locul 3 la minge și locul 4 la individual compus la Warsaw Autumn 21 în Polonia.

TOP 2021 – CSȘ 2 Baia Mare, gimnastică ritmică

1. Dea Banc
2. Natalia Ormenișan
3. Irina Draghiș
4. Iulia Ghițiu
5. Ariana Bârsan
6. Andreea Cozma
7. Beatrice Suciu
8. ansamblul de junioare 3 (Iris Cucoșel, Olivia Petric, Oana Borcuti, Karolina Man, Alessya Popovici, Alessia Trufan, Carla Feher)
9. Eva Grumăzescu
10. Maya Coste
11. Sofia Ilieș și Miriam Bărbos

Dea Banc a primit un premiu special din partea MobilaMoll, pentru cele mai multe participări la competiții, dar și cele mai bune rezultate în 2021.

Sursă informații și foto: Mihaela Borz (credit foto deschidere – RGPhoto Clau)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.