”Fabrica de film” este atelierul de povești filmate care va fi susținut de Ana Constantinescu în cadrul proiectului ”Caleidoscop – Întâlniri creative cu tinerii din Țara Lăpușului”, lansat de Asociația Culturală Sub Stejar.

Copiii cu vârsta minimă de 10 ani sunt invitați să participe gratuit la ”Fabrica de film”. Atelierul de povești filmate cu Ana Constantinescu. Aka Ana Dripal. A absolvit regie de film la UNATC în 2011. Iubește filmele și visează ca într-o zi să aibă propriul cinematograf. Spicuim din activitate. A făcut filme de ficțiune și un documentar despre un adăpost de noapte din București. A scris pe LiterNet.ro povești și poezie. A lucrat la Opera Națională București unde a filmat spectacole și a făcut trailere și documentare din culise.

Atelierul din Târgu Lăpuș va avea loc în perioada 29 august – 2 septembrie, cu întâlniri între 10.30 și 13.00. În cele cinci zile de atelier, participanții vor parcurge toate etapele realizării unui film scurt. De la aflarea poveștii, la prezentarea produsului finit pentru spectatorii de Sub Stejar. Fiecare participant la atelier va avea pe rând rolul de actor, cameraman și regizor. Sună bine, nu?!

Înscrieri, aici.

Sursă informații și foto: Sub Stejar

CITEȘTE ȘI:
Târgu Lăpuș | Atelier de inițiere în fotografie documentară

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.