În perioada 6-8 mai s-a desfășurat în Baia Mare, la baza de tenis Urban, prima ediție a Open Maramureș. Un turneu organizat de ACS Orizont Baia Mare, în parteneriat cu Consiliul Județean Maramureș, sub egida FRT. Asta după mulți ani în care tenisul de câmp nu a avut un turneu de amploare în Maramureș.

La categoria U10 fete, pe locul I s-a clasat Raluka Matei (antrenată de prof. Marius Babiciu), de la clubul ACS Orizont Baia Mare.

Raluka joacă tenis de trei ani și jumătate. De un an a început să participe la diferite turnee FRT din țară, la care a obținut trofee importante. Toate competițiile sunt grele dar când joci acasă presiunea este foarte mare. Până în finală, jucătoarea a câștigat toate meciurile cu 4-0, 4-1. Înaintea finalei, Raluka a spus: „Îmi va fi tare greu, mă vor vedea colegii de club, părinții, dl antrenor și vor aștepta să câștig trofeul. Și așa voi face, dar am emoții mari”.

Finala a fost un spectacol frumos atât pentru copii, cât și pentru adulții care au urmărit-o, iar Raluka și-a construit cu iscusință fiecare punct câștigat, până la victorie. Scorul a fost ca în celelalte meciuri ale ei din acest turneu: 4-0,4-1.

Astfel, trofeul primei ediții Open Maramureș la U10 fete a rămas în Baia Mare datorită jocului bun al Ralukăi.

Sursă informații și foto: ACS Orizont Baia Mare

CITEȘTE ȘI: Tenis de câmp | Raluka Matei, prima medalie la un turneu oficial FRT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.