În 5 decembrie, spectacolul ”Burqa și Basma” – produs de Teatrul Municipal Baia Mare în parteneriat cu Asociația Culturală ”Atelier ’92” – va fi prezentat în cadrul DaFeSt – Festivalul Internațional al Teatrului de Studio, organizat de Teatrul ”Alexandru Davila” din Pitești.

După două apariții în noiembrie la două festivaluri internaționale din Casablanca (în 12 noiembrie – Festivalul ”Les Rencontres Chorégraphiques de Casablanca”, respectiv în 24 noiembrie la ”Festival International d’art Vidéo de Casablanca”), spectacolul ”Burqa și Basma” – produs de Teatrul Municipal Baia Mare în parteneriat cu Asociația Culturală ”Atelier ’92” – va fi prezentat online în cadrul DaFeSt – Festivalul Internațional al Teatrului de Studio, organizat de Teatrul ”Alexandru Davila” din Pitești.

DaFeSt – Festivalul Internațional al Teatrului de Studio, ajuns la ediţia a XXIV-a, ”continuă într-o formă inovatoare şi prezintă publicului spectacole şi proiecte culturale conexe de înaltă ţinută artistică, reprezentațiile fiind susţinute online, asigurând astfel accesul publicului în număr cât mai mare”, se arată pe site-ul festivalului.

9 zile de spectacole, atât din România, cât și din străinătate. ”În ansamblu, festivalul va constitui un adevărat regal teatral, ce stimulează dialogul între artiști aparținând diferitelor generații, discuții pentru oamenii de cultură, oferind un bun prilej de intensificare a dialogului cultural, de cunoaștere, de asociere și de analiză a fenomenului teatral contemporan”, precizează sursa citată.

Spectacolul ”Burqa și Basma” va fi prezentat în 5 decembrie, de la ora 17.00.

Spectacolele vor putea fi urmărite în perioada 28 noiembrie – 5 decembrie pe site-ul festivalului (dafest.ro), pe contul de Facebook și pe canalul de Youtube. Vizionarea spectacolelor online este gratuită!

Mai multe detalii sunt disponibile aici.

Sursă informații și foto eveniment: DaFeSt – Festivalul Internațional al Teatrului de Studio. Sursă foto ”Burqa și Basma”: Teatrul Municipal Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.